Bericht versturen
Foshan Orginal Imp. N Exp. Trading Co.,Ltd
producten
producten
Huis > producten > toiletpapierproductielijn > Stalen embossing toiletpapier wikkeling machine verstelbare snijdiameter PLC-besturing

Stalen embossing toiletpapier wikkeling machine verstelbare snijdiameter PLC-besturing

Productdetails

Betaling & het Verschepen Termijnen

Krijg Beste Prijs
Hoogtepunt:
Material:
Steel
Cutting Diameter:
150-300mm(Adjustable)
Embossing Device:
Steel To Rubber
Control:
PLC
Main Power:
14-45kw (380V 50Hz 3phases)
Transport Package:
Wooden Pallet
Embossing:
Included
Product:
Toilet Paper Wrapping Machine
Material:
Steel
Cutting Diameter:
150-300mm(Adjustable)
Embossing Device:
Steel To Rubber
Control:
PLC
Main Power:
14-45kw (380V 50Hz 3phases)
Transport Package:
Wooden Pallet
Embossing:
Included
Product:
Toilet Paper Wrapping Machine
Stalen embossing toiletpapier wikkeling machine verstelbare snijdiameter PLC-besturing

Productbeschrijving:


Kenmerken:

  • Productnaam: Toiletpapierproductielijn
  • Gepresteerd apparaat: van staal tot rubber
  • Jumbo roll: facultatief
  • Gewicht: 10 ton
  • Transportpakket: houten pallet
  • Snijdiameter: 150-300 mm (verstelbaar)
  • Sleutelwoorden: Badkamerproductieapparatuur, toiletproductiefaciliteit, toiletproductiefaciliteit

Technische parameters:

Apparatuur voor de vervaardiging van badkamerdoeken
Grondstoffen Houtpulp, afvalpapier
Geïntegreerde rol Facultatief
Transportpakket Houten pallet
Gewicht 10 ton
Hoofdvermogen 14-45kw (380V 50Hz 3fasen)
Controle PLC's
Materiaal Staal
Parameterinstelling Aanraakscherm
Luchtdruk 0.8Mpa
Gedrukt apparaat Staal tot rubber
Fabriek voor het vervaardigen van wc-weefsel

Toepassingen:

De productielijn voor toiletpapier is een zeer veelzijdige machine die in een breed scala van toepassingen kan worden gebruikt, waardoor deze een essentieel hulpmiddel is voor elke fabriek voor toiletpapier.De in deze machine opgenomen reliëffunctie zorgt ervoor dat het eindproduct de juiste textuur en zachtheid heeft, waardoor het zeer geschikt is voor gebruik in huizen, kantoren, scholen, hotels, ziekenhuizen en andere vergelijkbare plaatsen.

De materialen die worden gebruikt bij de productie van deze machine zijn van de hoogste kwaliteit, met staal als primair materiaal voor de structuur van de machine.duurzaamDe grondstoffen die worden gebruikt voor de productie van toiletpapier zijn houtpulp en afvalpapier.Het maakt het een milieuvriendelijk product dat zeer gewild is in de wereld van vandaag..

De toiletpapierverpakkingsmachine is zeer aanpasbaar en kan worden aangepast aan verschillende productievereisten.standaard rollenDit maakt het geschikt voor gebruik in een breed scala van toepassingen, waaronder openbare toiletten, hotels en huizen.

De machine vereist een luchtdruk van 0,8 MPa, waardoor zij zeer efficiënt en betrouwbaar is.Dit maakt het een uitstekende optie voor bedrijven die hun koolstofvoetafdruk willen verminderen.De machine is bovendien eenvoudig te bedienen, met een gebruiksvriendelijke interface waarmee de bedieners het productieproces gemakkelijk kunnen bedienen.

De productielijn voor toiletpapier is een essentieel hulpmiddel voor elke fabriek voor toiletpapier.Dit maakt het een uitstekende investering voor alle bedrijven die hoogwaardige toiletpapierproducten willen producerenOf u nu wil produceren van grote rollen of mini rollen, deze machine heeft u gedekt.


Ondersteuning en diensten:

Het product van de Toilet Paper Production Line wordt geleverd met uitgebreide technische ondersteuning en diensten om een soepele werking en maximale efficiëntie te garanderen.Ons team van ervaren technici is beschikbaar om installatie te bieden, opleiding en onderhoudsdiensten om uw productielijn soepel te laten draaien.

We bieden ook technische ondersteuning en probleemoplossingsdiensten op afstand om eventuele problemen op te lossen.We leveren onderdelen en upgrades om uw productielijn up-to-date te houden en optimaal te laten functioneren..

Onze toegewijde klantenservice is beschikbaar om vragen of vragen te beantwoorden over het product of de diensten die we aanbieden.We zijn toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke ondersteuning en diensten aan onze klanten om hen te helpen hun productiedoelstellingen te bereiken.


Verpakking en verzending:

Verpakking:

De productielijn voor toiletpapier is verpakt in een duurzame houten kist om het product veilig te vervoeren en te leveren.

Verzending:

We bieden wereldwijde verzending voor de toiletpapier productielijn. Verzendkosten variëren afhankelijk van de bestemming en de gekozen verzendmethode.ons team zal het product verwerken en verzenden binnen 3-5 werkdagenDe geschatte levertijden variëren afhankelijk van de bestemming.


Vragen:

A: De maximale productiesnelheid van de toiletpapierproductielijn is 200 meter per minuut.

2V: Wat is de breedte van het toiletpapier dat door de productielijn kan worden geproduceerd?

A: De productielijn kan toiletpapier produceren met een breedte van 100-2100 mm.

3. V: Is de productielijn voorzien van een automatisch kernlaadsysteem?

A: Ja, de productielijn is uitgerust met een automatisch kernlaad systeem, dat automatisch papierkernen kan laden, waardoor de arbeidskosten worden verlaagd en de efficiëntie wordt verbeterd.

4V: Hoeveel reliëfpatronen kan de productielijn ondersteunen?

A: De productielijn kan tot 4 verschillende reliëfpatronen ondersteunen volgens de vereisten van de klant.

5V: Is de productielijn gemakkelijk te bedienen en te onderhouden?

A: Ja, de productielijn is ontworpen met een gebruiksvriendelijke interface en een eenvoudig te begrijpen handleiding, waardoor het gemakkelijk te bedienen en te onderhouden is.